23948sdkhjf

Nye eksperter i VW erhvervsbiler på vej

Volkswagen Erhvervsbiler investerer massivt i kundetilfredshed ved at øge antallet af ansatte markant.
Efter en god start på det nye år, hvor markedet for varebiler har vist tydelige tegn på fremgang, vælger Volkswagen Erhvervsbiler nu at udvide personalestablen markant. Med hele 26 nyansættelser i forhandlerleddet forøger Volkswagen Erhvervsbiler personaleantallet fra 40 til 66 i landets 35 ErhvervsCentre.

Volkswagen Erhvervsbiler er eksperter i at vejlede offentlige og private erhvervskunder, når der skal vælges det helt rette køretøj til virksomheden. En lang række af de cirka 5000 biler, Volkswagen Erhvervsbiler hvert år leverer til danske kunder, er specialsyede til den enkelte kundes behov. Alene på Volkswagen Transporter tilbyder Volkswagen Erhvervsbiler hele 365 forskellige valgmuligheder.

- Derfor er det naturligvis vigtigt, at hele vores personalestab er uddannet på højt niveau, så de kan analysere kundernes behov og give den rette vejledning. Vi investerer nu massivt i rekruttering og uddannelse af hele 26 nye erhvervssælgere, der skal have indgående kendskab til det brede produktsortiment, være teknisk begavede og kunne analysere kundens behov. De nye erhvervssælgere uddannes i lige så høj grad i de finansielle aspekter omkring bilsalget, set fra kundens vinkel – for eksempel hvornår leasing er den oplagte løsning, og hvornår det er mest logisk at indgå en finansieringsaftale. Og selvfølgelig inden for alt omkring service- og reparationsaftaler, siger Volkswagen Erhvervsbilers Direktør Bent Rosendal.

Markedet for erhvervsbiler forventes i 2014 at ligge på cirka 26.000 nye biler, hvilket er en fremgang på cirka 10 procent sammenlignet med 2013, hvor Volkswagen Erhvervsbiler havde 18,2 procent markedsandel.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094