23948sdkhjf

Danske virksomheder og forskere til BMW-land

Sydtyskland har udråbt Danmarks dygtige lærings- og innovationsmiljø som foretrukne partnere for eksport og forskningssamarbejde.
Fem skatteudvalgsmedlemmer tog 24. februar på éndagsstudietur til München i Tyskland med bilproducenten BMW som hovedpunkt. Det skete, fordi den bayerske forsknings- og innovationsstyrelse, Info Bayern Innovativ, i år har udråbt Danmark til Partnerland Nummer 1. Det betyder, at danske virksomheder og forskere vil være målet for en særlig indsats i de sydtyske klynger og innovationsnetværk, også omkring bilproduktion.

Bayern Innovativ gør i år således en særlig indsats for at skabe flere virksomheds- og forskningssamarbejder på tværs af Danmark og Tyskland.

Den 25.-26. februar 2014 går startskuddet for indsatsen med en stor konference i Fürth-Nürnberg, hvor 300-400 bayerske og tyske virksomheder og forskningsinstitutioner skal møde danske virksomheder på det årlige innovationssymposium.

Temaet vil være innovative materialer, som også er et af de 21 INNO+-områder i uddannelses- og forskningsministerens inspirationskatalog over områder, hvor vi har brug for innovation og vækst.

Thomas Alslev Christensen, kontorchef i Styrelsen for Forskning og Innovation, vil på vegne af Uddannelses- og Forskningsministeriet holde taler om ny dansk forskning, nye danske teknologier og mulighederne for forsknings- og innovationssamarbejde mellem danske og tyske virksomheder.

Erhvervs- og Energiministeriet i Bayern, Bayern Innovativ og Uddannelses- og Forskningsministeriet, Styrelsen for Forskning og Innovation støtter op om arrangementet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078