23948sdkhjf

Porsche i Danmark varsler nye tider

Semler Retail overtager alle detail-aktiviteter i MLA-gruppen.
Fra den 1. april overtager Semler Retail alle detail-aktiviteter i MLA-gruppen, der i årevis har været kendt for luksusbiler på Tagensvej og Banevingen i København.

Landets største forhandlerkæde, Semler Retail, der i forvejen forhandler Audi, VW, Skoda og Seat over hele landet, bliver dermed også forhandler af Porsche, Bentley, Lotus og Lamborghini, oplyser en pressemeddelelse.

Overtagelsen af Porsche Center Sjælland, Porsche Center Jylland, Bentley Copenhagen, Lamborghini Copenhagen og Lotus Copenhagen vil ifølge direktør for Semler Retail, Lars Simper, være en helt ny start for alle brands:

- Vi er klar til en ny start med et langt stærkere fokus og mere passion for hvert brand. Vi vil i fremtiden skabe nye oplevelser for og bag hvert bilmærke, og jeg er sikker på, at kundeoplevelsen på Banevingen vil overaske vores gæster positivt, siger Lars Simper.

I efteråret 2013 åbnede VW København på Banevingen/Tagensvej, og denne forretning indgår nu også som en del af Semler Retail.

- Både huset, indholdet og vores mange servicemindede medarbejdere er på plads, og forandringen vil allerede kunne ses fra i dag. Kunder der ønsker at købe eller servicere deres bil her skal have en helt unik kvalitetsoplevelse. Længere er den ikke, lover Lars Simper.

Tilbage i november kom det frem, at Semler Gruppen med omgående virkning overtog Michael Lassens aktier i MLA-Gruppen, da ejerne var uenige om strategien, mens adm. direktør Michael Lassen fratrådte sin stilling med omgående virkning.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094