23948sdkhjf

Video skal sælge biler

Nethandelspladsen Biltorvet.dk er klar med en ny videofunktion, hvor forhandlerne via salgsprogrammet AutoDesktop kan lægge videoer direkte på Biltorvet.dk og på deres egen hjemmeside.
Google gjorde det tidligere i år klart på Biltorvets generalforsamling, at videoer har en positiv effekt for salget af et produkt. Nu er der en videofunktion i salgsprogrammet AutoDesktop, som er i brug hos 600 bilforretninger rundt omkring i landet. Programmet gør det muligt for forhandlerne, at lægge videofilm af bilerne direkte fra AutoDesktop op på Biltorvet.dk

For forhandlerne er det ganske simpelt at få lagt et videoklip op, oplyser Biltorvet i en pressemeddelelse. Det kræver intet andet udstyr end eksempelvis en mobiltelefon, som kan optage videofilm. Når videoen er optaget, skal den overføres til AutoDesktop, og herfra ryger den direkte på Biltorvet.dk.

- Videofilmen af den enkelte bil uploades nemt i AutoDesktop. Det er ikke sværere end at lægge et billede af bilen på siden. Man udpeger blot videoen på sin computer, så sørger AutoDesktop for resten. Så snart videoen er uploadet, vil den være tilgængelig på Biltorvet.dk. Vi tilbyder desuden også, at forhandleren kan få videoen på sin egen hjemmeside, siger Anders Pedersen, IT-chef hos Biltorvet, som også står bag AutoDesktop.

Den nye videofunktion er oppe at køre, og flere forhandlere har allerede udnyttet muligheden for at lægge videoer op. Man har da også store forventninger til den nye videofunktion hos Biltorvet.

- Netop muligheden for at se videoklip af bilerne er noget, bilkøberne sætter pris på. Alle undersøgelser peger på, at videoklip på nettet har en stor effekt. Forbrugerne får et bedre indtryk af varen, når de kan se levende billeder af den. Derfor er det en vigtig feature, som vi håber, rigtig mange vil udnytte. Vi arbejder desuden på, at videoerne kan lægges på via vores app, så det ikke længere er nødvendigt at uploade til computeren, forklarer Anders Pedersen.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079