23948sdkhjf

Citroën DS3 Cup skruer op for niveauet i 2015

Det sportslige koncept omkring Citroën DS3 Cup har i de seneste sæsoner bevist sit værd, og med de sidste rettelser kan det forventes at klassen i 2015 bliver blandt de mest seværdige på de danske racerbaner, melder seriens arrangør.

Promotor og kørerforeningen kan allerede nu offentliggøre en række tiltag til den kommende sæson i den hurtige og budgetvenlige mærkeklasse Citroën DS3 Cup.

Det tekniske reglement bliver i store træk som det nuværende, dog med introduktionen af spærredifferentiale i bilerne. Dette leveres og monteres af promotor. Der ansættes en bisidder til teknisk kontrol, som også vil håndtere plumper i deltagernes biler.

Også ledningsnettet står for tur. Alle ledningsnet vil fremover blive modificeret og strippet for unødvendige ledninger af promotoren. Motorstyringen bliver modificeret, dog uden effektændringer, og får fjernet startspærren, hvorefter boksene bliver nummereret.

I 2015 bliver der foretaget lodtrækning om styreboksene efter første træning i hver løbsweekend, da der på denne måde ikke kan snydes med særlige styreprogrammer.

De tekniske ændringer vil være med til at skabe en klasse uden mulighed for omgåelse af reglementet og dermed give garanti for tæt race. Samtidig giver det en mulighed for at skabe en endnu bedre og mere publikumsvenlig bil.

På den sportslige side lanceres der i 2015 et Rookie-mesterskab, hvor førsteårskørere automatisk deltager. Derudover tilbydes der gratis tilmelding til sæsonens seks løb, inklusive teltplads i Citroën DS3 Cup-teltet samt en oliepakke fra klassesponsoren ved hvert løb.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079