23948sdkhjf

Honda speeder op i 2015

Formel 1 skal sælge flere gade-Hondaer. Både den nye supersportsvogn NSX og en ny hot GTI, men hypen omkring verdens fineste motorsport skal også sælge "almindelige" Hondaer.
- Honda er tilbage i Formel 1 i 2015 – så næste år bliver for os et år i motorsportens tegn. Det er derfor 2015 byder på to meget sporty og meget spændende nyt, nemlig den nye Civic Type R og den nye sportsvogn, NSX."

Sådan forklarer Honda-Danmarks PR-ansvarlige Thomas Larsen om to af de mest sporty 2015-nyheder fra den japanske bilfabrik.

Honda har jo tidligere og af flere omgange været i Formel 1 og med stor sportslig succes – stærkest lysende er de fire VM-titler sammen med McLaren i årene 1987-91 – en VM-titel til Prost og tre til Senna.

Men Honda benytter Formel 1-comeback’et til også at hype ikke sporty biler, i Danmark først og fremmest den nye udgave af Jazz og HR-V.

Om Jazz forklarer Thomas Larsen:

- Den 2015-nyhed, som vi i Honda-Danmark forventer os rigtigt meget af, er den nye Jazz, som tidligere har været en af vores store succeser, og som ydermere blev kåret til Årets Bil i Danmark i 2009. Med den nye Jazz, der forventes til Danmark i sommeren 2015, får vi en bil, der viderefører alt det gode fra den gamle Jazz så som "magic seats" og masser af rummelighed, men som samtidig er pakket ind i et helt nyt smart og sporty ydre. Derudover kommer den med en ny 1,3 i-VTEC motor, som gør den langt mere økonomisk end forgængeren, blandt andet ved hjælp af en nye 6-trins manuel gearkasse.

- Men Honda tilbage i Formel 1 skal også være med til at sælge vores store HR-V, der så at sige genskabes til næste år, forklarer importørens PR-ansvarlige videre, "HR-V er en bil, som rammer godt ind i det voksende crossover-segment, og som byder på masser af plads og naturligvis Hondas magic seats. HR-V bakkes op af en ny 1,5 i-VTEC motor med god brændstoføkonomi og moderne teknologi. Forventes til Danmark i sommeren 2015."

- Endelig har CR-V fået et mindre facelift og en ny 160 hestes 1,6-dieselmotor, som kommer med 9-trins automatgearkasse og 4WD. Civic har også fået et løft, og der lanceres en helt ny sportsversion, som har ligheder med den kommende Type R.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078