23948sdkhjf

Ajour med bilnyhederne

FORD PLØKKER PRISEN på Ka yderligere et stykke ned. Fra nu og frem til slutningen af marts er priserne på Ka følgende: Ka Trend koster 60.000 kroner, Ka Trend+ har et prisskilt på 67.380 kroner, men den med det hele, Ka Titanium, koster 83.590 kroner.

BMW HAR VIST DEN faceliftede X3 – og det gælder om at pudse brillerne for at se forskel. Men nyt er først og fremmest motorprogrammet, der udvides med to helt nye dieselmotorer, så der nu er fire diesel og tre benzin at vælge imellem. DK-premiere til april i år.

PEUGEOT HAR AFLØSEREN for 107 lige om hjørnet, der til juni bliver til 108. De to andre i det hidtidige trillinge-hold – Citroën og Toyota – har endnu ikke meldt noget ud om, hvornår henholdsvis C1 og Aygo skal fornyes. Alle tre har dog tidligere bekræftet, at samarbejdet om de tre fortsætter.

AUDI HAR SAT EN lille serie af specialversioner af den eksisterende RS4 på hjul. Nogaro hedder serien, der skal markere den første i RS-familien – den køkkenblå RS2 Avant med fælge fra Porsche Turbo.

SUZUKI BEKRÆFTER NU , at den kommende model i A-segmentet får verdenspremiere til marts i år.

AQUILA, DEN DANSKE producent af racerbiler, har en helt ny model på vej. Som mærkets topmodel er det en ægte centermotorbil med racerteknologi over alt. Bilens størrelse og pris skal gøre den til konkurrent til engelske Radical.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078