23948sdkhjf

Udsigt til nyt FTZ rekordår

Skaber arbejdspladser og når 1050 medarbejdere.
Efter en forrygende januar måned melder landets største autogrossist, FTZ, nu om udsigt til et nyt rekordår.

- Som tingene ser ud, forventer vi nu et fantastisk år - et år der "med lidt held" betyder et nyt trecifret millionbeløb på vores omsætning i forhold til sidste år, lyder det fra FTZ’s topchef, Jens Sørensen.

- Vi er igen i rivende udvikling og har fremgang i alle regioner og på Færøerne. Vi slutter året ultimo maj, og vores prognose peger henimod et forrygende år. Vi er igang med at se på nye vækstmuligheder, ligesom vi indgår flere nye og spændende leverandør-aftaler, laver gennemgribende proces-optimeringer, øger vores trænings- og uddannelsestilbud, styrker administrationen og udbygger vores pakke-løsninger til kunderne. Det sidste blandt andet gennem et nyt loyalitetsprogram, lyder det fra en optimistisk Jens Sørensen.

Han melder også om et nyt stort investeringsprogram i det kommende regnskabsår. FTZ skaber også arbejdspladser, og forventer at beskæftige knap 1050 medarbejdere gennem det kommende år.

I oktober offentliggjorte FTZ Autodele & Værktøj A/S sit årsregnskab for 2012/13 (frem til 31. maj 2013) med rekordomsætning. Omsætningen udgjorde 1,748 milliarder kroner mod 1,719 milliarder året før, og indtjeningen blev for fjerde år i træk på et trecifret millionbeløb, idet resultatet før skat udgjorde 126 millioner kroner mod 161 millioner året før.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079