23948sdkhjf

Stort internationalt jubilæumsprogram i vente

Danmarks Motor Union fylder 100 år den 19. april 2014. Det markeres med et internationalt løbsprogram forår og efterår helt i særklasse.
2014 bliver et stort sportsligt år for Danmarks Motor Union, DMU, der fylder 100 år. Især de to internationale Speedway Grand Prix’er i henholdsvis Parken København den 28. juni og Vojens den 13. september står klarest. Men DMU markerer også jubilæet med flere store arrangementer, heriblandt BMX EM-finalen i Roskilde, hvor hele den internationale BMX-elite vil være samlet samt Classic Road Racing på Jyllandsringen.

DMU’s formand, Jørgen Bitsch, er glad og stolt over det program, som venter de motorsports- og BMX-interesserede i 2014.

- Vi er mange i DMU, som har set frem til 2014 og glædet os til at fejre 100-års jubilæet. Det skal ikke kun være en fejring af ét enkelt arrangement, men som det fremgår, planlægger vi mange aktiviteter gennem hele sæsonen – og vi kommer rundt i hele landet, hvilket har været essentielt gennem planlægningen. Vi håber med dette program, at alle vil være med til at fejre 2014 og sikre en stor start på de næste 100 år i DMU’s historie, fortæller formand Jørgen Bitsch.

DMU præsenterer desuden store arrangementer i både Motocross og Road Racing. Det samlede internationale program omfatter i 2014 hele to VM-afdelinger og tre afdelinger med EM-status.

Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik har valgt at blive protektor for Danmarks Motor Unions 100-års jubilæum.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096