23948sdkhjf

Lakkæde leverer rekordregnskab

Der bliver lakeret masser af biler hos pierre.dk, der netop har leveret det bedste resultat i koncernens historie.
Lakpistolerne sprøjter med positive tal fra lakkæden pierre.dk Autolakering A/S. Siden 1985 har koncernen, grundlagt af Pierre Legarth, lakeret biler, men år 2014 har budt på det bedste regnskab nogensinde, skriver JydskeVestkysten. Bundlinjen siger nemlig et overskud på 14,3 millioner kroner før skat.

Den adm. direktør er da også glad for resultat og positionen som markedsledende i Danmark og Sverige, hvor lakkæden årligt udfører omkring 150.000 reparationslakeringer.

- Resultatet bekræfter, at vores strategi er rigtig. Vi har kontrolleret vækst, og det er vigtigt. For toplinje og bundlinje fælges ad. Det er svært, når du har vækst at få bundlinjen med. Men vi går lidt forsigtigt frem. Vi foretager først næste opkøb, når der er styr på og balance i det seneste opløb, siger Pierre Legarth, adm. direktør for pierre.dk, til JydskeVestkysten.

Tyskland kommet til

Den landsdækkende lækkæde har også etableret sig uden for de danske grænser. Først blev Sverige indtaget, og senest er turen så kommet til Tyskland. Her åbnede den første af kædens lakcentre i Hamburg 1. oktober. Planen er, at den tyske del skal vokse med op mod ti yderligere filialer inden udgangen af 2015.

- Vi har gennem længere tid arbejdet intenst med at analysere det tyske marked, som via sin størrelse er yderst interessant. Det er trods alt et land, der indbyggermæssigt er tæt på 20 gange større end det danske marked, hvor der blot er 2,3 millioner biler. I Sverige er der 4,4 millioner biler, mens der i Tyskland er hele 43,4 millioner biler, forklarede Pierre Legarth ved den første tyske overtagelse.

Lakkæden, der er ejet af kapitalfonden Maj Invest Equity, beskæftiger i dag mere end 400 ansatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08