23948sdkhjf

Fem års garanti på Renault Megane

PointBiler forlængere fabriksgarantien med yderligere tre år.
Som de første i Danmark lancerer den nye bilforhandlerkæde PointBiler nu en Safety 5 garanti - 150; altså fem års fuld garanti - på alle Renault Megane 1,5 Expression Stationcar fra 2013, der er en særdeles veludstyret og velkørende familiebil.

Garantien tæller fra første indregistrering og sikrer dermed køberen hele tre års garantiforlængelse i forhold til at købe bilen hos den autoriserede Renault forhandler.

- Vi indkøber vores biler i serier fra danske leverandører, og traditionelt bliver der solgt forholdsmæssigt mange biler i foråret og den tidlige sommer. Vi har fra PointBiler Danmark valgt en aggressiv strategi, som betyder, at vi, sammen med trygheds-pakken Safetry 5, står med Danmarks bedste biltilbud hvad angår disse Renault-biler, siger initiativtager til kæden, Aksel Nielsen, PointBiler Haslev.

- Vi har et ønske om at sælge mange biler, og vi kan se, at en fornuftig pris, samt en usædvanlig lang garantiforlængelse, virker. Og vi tilbyder at finansiere bilen samme med et af Danmarks bedste finansieringsselskaber til en gunstig rente. Vi tror fuldt og fast på, at disse nyskabende tiltag kan flytter kunderne over i en bil fra PointBiler, siger Leif Støttrup fra PointBiler Farsø.

Bilerne er til rådighed nu hos landets PointBiler-forhandlere i begrænset antal. Kæden arbejder på at skaffe flere biler til Safetry 5 kampagnen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078