23948sdkhjf

Fremtidens chef i autobranchen

Skal man være filialchef, afdelingsleder eller eftermarkedschef i fremtiden? Så er Danmarks nye akademiuddannelse til autobranchen - Autobranchens Akademiuddannelse (AAU) - en mulighed.
Business College Syd har sammen med repræsentanter fra autobranchen udviklet en videregående uddannelse, der er målrettet branchens nuværende og kommende ledere. Uddannelsen giver en solid teoretisk baggrund inden for salg, ledelse og erhvervsøkonomi og klæder deltagerne på til chefrollen i fremtidens autobranche.

Uddannelsen giver ret til titlen: Academy Profession Degree - med fokus på "automotive management".

Hans-Jørgen Jørgensen, direktør for Als Motor A/S i Sønderborg samt formand for AutoBranchen Danmark, udtaler:

- AAU’en er en unik uddannelse i autobranchen. For det første går den langt dybere ind i de problemstillinger, som vi står overfor i dagligdagen. For det andet er der et klart fokus på at få teori og praksis til at spille sammen, og det gør uddannelsen mere anvendelig end sammenlignelige uddannelser.

To års arbejde og studie

AAU gennemføres på lige under to år, hvor deltagerne passer både uddannelse og job samtidig. Uddannelsen indeholder i alt fem fag og et afsluttende projekt. Hvert fag gennemføres med to gange tre dages intensiv undervisning på skolen samt forberedelse hjemme. Dertil kommer en eksamensdag.

Autobranchens Akademiuddannelse udbydes i samarbejde med Erhvervsakademi Sydvest. Uddannelsen giver i alt 60 ects point, hvilket svarer til en akademi merkonom.

Der er start til januar 2015 eller april 2015, og tilmelding sker direkte til uddannelsesleder Johnny Nedergaard, Business College Syd. De første deltagere har allerede skrevet sig på listen. Fristen for tilmelding til det første AAU hold i Danmark er 1. december 2014.

Mere på www.autouddannelsen.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079