23948sdkhjf

Apollo Tyres åbner udviklingscenter i Holland

Den indiske dækproducent har besluttet, at udvikling og test af dæk til personbiler skal foregå fra Europa.
Den indiske dækproducent Apollo Tyres har åbnet et globalt forsknings- og udviklingscenter i Enschede, Holland.

Faciliteterne her skal være centrum for udvikling og test af dæk til person- og varebiler inden for alle Apollo Tyres’ produktbrands - Apollo, Vredestein og Dunlop. Der bliver ansat mere end 100 dækspecialister fra hele verden, heriblandt 20 dækspecialister fra Indien og Sydafrika, og senere er der planer om at udvide til næsten 150 medarbejdere.

- Det globale forsknings- og udviklingscenter er en vigtig milepæl på vores rejse mod at blive et seks milliarder dollar dækselskab i 2016. Dette center i verdensklasse kommer til at spille en vigtig rolle i forhold til at bringe fremtidens teknologi og innovation ind i udviklingen af person- og varevognsdæk, sagde Onkar S. Kanwar, bestyrelsesformand i Apollo Tyres, ved indvielsen af centret for nylig.

Apollo Tyres omstrukturerede for nylig sit forsknings- og udviklingsteam for at skabe synergi og komme nærmere på virksomhedens vækstambitioner, men også for at komme ind på nye markeder. Den nye struktur forbinder hele organisationen via to større forsknings- og udviklingscentre. Det ene er centret i Enschede, Holland, som skal koncentrere sig om dæk til person- og varebiler, mens det andet center ligger i Chennai, Indien, og har fokus på dæk til erhvervskøretøjer.

De to placeringer er valgt ud fra nuværende og mulige nye markeder. Mellemøsten og Asien udgør næsten 59 procent af det globale marked for erhvervskøretøjer, mens Europa og Nordamerika repræsenterer 51 procent af markedet for dæk til personbiler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064