23948sdkhjf

Højglans til Malerværkstedet

Stordriftsfordelene kan allerede mærkes i Viborg og Holstebro, hvor Marcin Stefanski bag Malerværkstedet A/S har købt Karl Madsens lakereri Højglans A/S.
Fleksibilitet og ensartet kvalitet og service er nøgleordene for 35-årige Marcin Stefanski, der forleden kunne holde overtagelsesreception sammen med 65-årige Karl Madsen, der har afhændet sit lakereri Højglans A/S i Holstebro efter 22 år til den unge Viborgenser.

- Jeg satte en annonce i fagbladet, og Marcin og jeg fandt hurtigt fodslaw om at overtage min virksomhed, fortæller en glad Karl Madsen, der nu skal nyde et velfortjent otium.

Skiftet skete 1. november, og forleden besøgte 150 kunder, familie og venner værkstedet i Holstebro for at gratulere.

Hævet overligger

Netop betjeningen af kunderne er årsagen til, at Marcin Stefanski ville udvide sit lakereri i Viborg med endnu en afdeling i Holstebro 40 kilometer vestpå.

- Vi har autokunder i Viborg med flere afdelinger i Skive og Holstebro, som vi henter biler for. Med en afdeling mere i Holstebro får vi mere fleksibilitet, ligesom vi kan operere med ens materialer, retningslinjer, uddannelse og dermed kvalitet og service, siger Marcin Stefanski, der bruger produkter fra Glasurit. Han vil ikke udelukke køb af flere afdelinger, hvis lejligheden byder sig. Men ikke på bekostning af fokus.

- Jeg har længe været interesseret i at komme vestpå, hvor man holder begge ben på jorden og hvor en aftale er en aftale. Men en udvidelse skal ikke blot gå op i omsætning på bekostning af service, tingene skal hænge sammen.

- Vi skal jo også være her om fem år i dette pressede marked, så tiden var til en udvidelse, idet Malerværkstedet er velkørende, hvor vi har nået vores mål trods en hævet overligger. Eneste måde at trimme yderligere på var at koble en afdeling mere på. Men det skal selvfølgelig være lysten, der driver værket, siger Marcin Stefanski.

7700 skader årligt

Han startede med én ansat i 2006, hvor han overtog Leifs Autolakering på Gørtlervej i Viborg. I 2009 flyttede virksomheden til Fanøvej. Nu beskæftiger Marcin Stefanski 20 ansatte og forventer at nå 7700 skader årligt.

En del arbejde udføres for den store samarbejdspartner pierre.dk med 26 afdelinger i Danmark og Sverige i et strategisk samarbejde. Udvidelsen i Holstebro har netop medført en aftale med Bojsen Biler, Citroën og Mitsubishi i Viborg, Skive og Holstebro, der nu kan føjes til referencelisten af mindre og store bilhuse på Malerværkstedets hjemmeside.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125