23948sdkhjf

Autostole og måtter i høj kvalitet

DBU Dansk Biludstyr har fået nyt i programmet til forårets autobranche-katalog.
Leverandøren af biltilbehør til de professionelle i autobranchen, DBU Dansk Bilustyr A/S, har fået nyt på programmet til deres "Sol og sommer"-katalog, der udkommer sidst i maj: Kvalitets autostole og ditto automåtter, blandt andet.

Autostolene er kvalitetsmærket Welldon, produceret i Thailand efter ECE4404-standarden, der erstatter DBUs tidligere mærke Bimbo.

- Vi har selv designet betrækket og kan allerede se, at grossisterne og værkstederne er begyndt at efterspørge stolene, der er rigtig gedigne og topklasse til halv pris i forhold til mere kendte mærker, som Welldon i øvrigt også producerer for, siger produktchef hos DBU Dansk Biludstyr A/S, Flemming Skou. Udgangspunktet er, at bilejerne hellere bør købe gode autostole billigere via autobranchen end mindre gode stole side om side med mælken i detailhandelen.

De bilmodel-specifikke bundmåtter er et nyt kapitel hos DBU, der har 3000 på lager allerede. Gummimåtterne er i eksklusiv udførelse med høj kant – angiveligt som de eneste på markedet – og dækker sågar kardantunnel bagi og fodhvileren i førersiden.

Stofmåtterne er i en ekstra god kvalitet, så hælkappen, der næsten altid volder problemer på måtter, kan undværes. Også her har DBU testet og vurderet en masse prøver. Desuden har måtterne gummikantbånd, i stedet for ribkant, hvilket giver langt bedre holdbarhed. Programmet dækker biler fra 2000 og frem, og de 100 mest solgte bilmodeller lagerføres. Resten tages hjem efter behov. Også mærkeværksteder efterspørger måtterne allerede nu, melder DBU.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063