23948sdkhjf

Fint år for brugtbilforhandlerne

Dansk Bilforhandler Union har haft pæn medlemsfremgang og fortsætter som selvstændig forening.
- Mit første år som formand for DBFU er nu gået. Heldigvis et år hvor bilbranchen har klaret sig rigtig godt, når det tages i betragtning at hele Europa stadig er hårdt mærket af den økonomiske krise. Vore kolleger i nyvognsbranchen har solgt flere enheder end nogensinde før, dog overvejende i mikroklassen, så deres indtjening lader noget tilbage at ønske, til gengæld ser det ud til at vi fastholder vort salg i mellemklassen og de fleste har haft et tilfredsstillende 2012 også indtjeningsmæssigt, sagde formand Jeppe Ruby Laursen blandt andet i sin beretning, da Dansk Bilforhandler Union afholdt generalforsamling i april i Middelfart.

Formanden oplyste, at DBFU er inde i en rigtig god udvikling.

- En medlemstilgang på ikke mindre en 17 procent i 2012, en udvikling som ser ud til at fortsætte i 2013, betyder rigtig meget for vores forening. Vi bliver selvfølgelig stærkere økonomisk, men vi må heller ikke glemme, at en stor forening med mange medlemmer også står stærkere i enhver forhandlingssituation og over for pressen. Vi er dog fortsat meget opmærksomme på, hvem vi byder indenfor, og i årets løb er der sagt nej tak til flere kandidater, oplyser Jeppe Ruby Laursen.

- Medlemstilgangen skyldes en meget målrettet indsats, hvor også I som medlemmer har medvirket ved at forsyne direktør Karl-Ove Pedersen med varme emner. Jeg vil gerne opfordre jer til at fortsætte med dette, tilføjede han.

Fortsætter ene

- Som nævnt på sidste års generalforsamling, ville bestyrelsen og direktøren bruge lidt tid på at sondere terrænet for en eventuel udvidelse af vort samarbejde med andre i branchen. Disse sonderinger er nu afsluttede. Vores konklusion er blevet, at med den udvikling vores forening er inde i og med de oplevelser vi har haft under processen, fortsætter vi ufortrødent med vores lille, men hurtigt voksende forening, der frem for alt har en organisation, der muliggør, at vi kan reagere omgående i det stadigt foranderlige marked, sagde Jeppe Ruby Laursen.

- Det har været et rigtig spændende år for mig som formand, jeg har deltaget i en masse spændende møder med både leverandører, øvrige forretningsforbindelser samt resten af bestyrelsen, og jeg påtager mig gerne et forenings år mere, tilføjede han.

Jeppe Ruby Laursen fortsætter således som formand for DBFU, mens ogå bestyrelsesmedlemmerne Peter Petersen og Kai Lykke Jensen blev genvalgt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093