23948sdkhjf

To nye AutoMester mænd - og nu med sang

AutoMester messen, som fejrede kædens 20 års jubilæum, blev en solstrålehistorie.
- Vi havde en fantastisk dag. Vejret var i den grad med os. Høj solskin hele dagen gjorde bestemt ikke stemningen dårligere blandt vores små 700 besøgende i løbet af dagen. Vi frygtede næsten mest, at det gode vejr ville holde folk fra at gå ind i messehallen. Men heldigvis benyttede gæsterne chancen for at kigge nærmere på messen og få en snak med udstillerne. Leverandørerne har været rigtig godt tilfredse med besøget på messen, og der var en livlig aktivitet lige til det sidste, fortæller en tilfreds kædechef Tommy Stuckert efter en vellykket AutoMester messe.

Landets klart største værkstedskæde med 435 værkstedet afholdt således fredag den 3. maj messe for 3. gang i historien. Hovedtemaet i år var kædens 20 års jubilæum, som blev fejret med stor stil.

Dagen startede med et stort medlemsmøde, hvor Tommy Stuckert kunne berette om nye markedsførings- og produkttiltag samt præsentere en massiv markedsføringsplan for resten af 2013 med et stort tryk på både radio og tv. Af de lidt sjovere og underholdende indslag præsenterede Tommy Stuckert endvidere to nye "AutoMester mænd", som værkstederne kan leje til brug ved lokale arrangementer. Og da der var tale om et 20 års jubilæum, havde kædekontoret også en musikalsk overraskelse med til medlemmerne, idet de blev præsenteret for et helt ny AutoMester-sang.

- Sangen blev godt modtaget, og afspillet flere gange i løbet af dagen og aftenen, fortæller Tommy Stuckert.

Sangen er naturligvis skrevet af FTZ-chef Jens Sørensen sammen med Ebbe Ravn, og den fremføres af Ebbe Ravn og Liset Skov fra duoen Liset & Sørensen.

Guldborg og Lyngvild

Tidligere informationschef i Dansk Supermarked, Poul Guldborg, havde et indlæg på mødet omkring kommunikation og klagehåndtering. Et indlæg, hvor også tilhørende blev medinddraget og som gav nogle gode fif til brug i hverdagen på værkstedet.

Efter medlemsmødet åbnede dørene til selve messen, hvor ikke mindre 114 udstillere stod klar til at tage i mod de mange besøgende på de 54 stande, der var stillet op.

I løbet af eftermiddagen kom Jim Lyngvild forbi for at underholde de kvindelige deltagere, og hvor der var gjort plads til 170 af slagsen.

Om aftenen kunne Tommy Stuckert byde 450 gæster velkommen til "jubilæumsfest", hvor der blev serveret 3-retters menu med efterfølgende livemusik og dans i teltet ved siden af FTZ’s store lager på Hvidkærvej i Odense.

Udover de hjemlige AutoMester værksteder var der også besøg fra AutoMester Norge, hvor hele kædekontoret deltog og dukkede op i en stor AutoMester-folieret bus, som i den grad også satte sit positive præg på dagen.

- Vi havde to svende fra Østergaard Auto & Caravan fra Grindsted ude at flyve en helikopter rundtur sidst på eftermiddagen, da de havde vundet i en cykel-konkurrence på messen. Og endvidere fik vi også leaset en lang række lånebiler ud til vores medlemmer via vores lånebilskoncept, fortæller Tommy Stuckert og tilføjer:

- Generelt kan vi kun være tilfredse med denne dag, som forløb helt perfekt. En stor tak til de deltagende gæster, leverandører og frivillige hjælpere gennem hele dagen. Uden dem var der ingen jubilæumsmesse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094