23948sdkhjf

Masarati med ny model

Maserati partner ved Copenhagen Polo Open 22.-23. juni.
Den danske Maseratiimportør Formula Automobile har indgået en samarbejdsaftale med Copenhagen Polo Open om den første poloturnering nogensinde på dansk grund: Copenhagen Polo Open til juni.

Polosporten har eksisteret i over 2000 år og har i mange år været synonym med stil, klasse, fart og skønhed. De som har overværet en poloturnering vil dog også vide, at sporten handler om meget andet end kampen på grønsværen. En poloturnering er et socialt arrangement, hvor tilskuere og andre involverede nyder de gode ting i livet, og hinandens selskab, oplyser en pressemeddelelse fra Maserati - Formula Automobile.

Derfor er det en perfekt platform for lancering af den nye Maserati. Ved Copenhagen Polo Open vil Maseratis modelprogram være udstillet, og det kan opleves af både inviterede gæster og tilskuere.

Copenhagen Polo Open vil således også være det første sted i Danmark, hvor Maseratis nye indstigningsmodel - Maserati GranCabrio Sport - vises for offentligheden.

- Vi kan endnu ikke afsløre detaljerne ved den nye model, men det er et helt nyt produkt for Maserati, og modellen henvender sig til en ny og bredere målgruppe, som traditionelt måske ikke ville vælge Maserati. Modellen befinder sig i den øvre del af firmabilsegmentet, og forventes at få en indstigningspris, der ligger på cirka det halve af, hvor Maserati-programmet i dag er prissat. Vi har store forventninger til den lille ny, og glæder os til at vise den ved Copenhagen Polo Open, siger marketingchef hos Formula Automobile, Theis Frederik Gronemann.

Maserati har i nogle år været officiel sponsor for det italienske pololandshold, og Maserati har således været partner ved flere store poloevents i hele verden, blandt andet St. Tropez, Dubai og Miami. Den 22.-23. juni kommer turen til København, hvor Fælledparken vil danne rammen om Copenhagen Polo Open.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078