23948sdkhjf

Grossist fejrede nye lokaler

Au2parts hillerød flyttede i 2012 i nye lokaler, men med en travl hverdag anført af driftige kunder, er det først nu de nye lokaler officielt blev indviet af kunder og leverandører.
Mere end 250 besøgende og en lang række leverandører var med til at gøre dagen hyggelig, da au2parts hillerød afholdt åbent hus torsdag den 2. maj. Til dagen var inviteret flere af husets leverandører, som udstillede aktuelle varer og samtidig blev der serveret mad fra grill samt drikke til de mange fremmødte gæster.

- Vi har fået mere end 1100 kvadratmeter lækre funktionelle lokaler på Lodbrogsvej i Hillerød, fortæller afdelingsleder Paw Jensen.

- Med mere end fem daglige vareture er det vigtigt, at vi ligger godt strategisk placeret i forhold til både kunder og indfaldsveje. Vi har et lager, der består af over 35.000 varenumre og henter yderligere varer hos vores hovedlager i Glostrup flere gange om dagen. Derfor er det også afgørende, at vi har nogle lagerfaciliteter, der passer til formålet, og det har vi nu. Det er dejligt, at både vores kunder og leverandører har lyst til at fejre de nye lokaler sammen med os, eftersom relationer til både kunder og leverandører er vægtet stort hos os som lokal grossist, siger Paw Jensen.

Udover bespisning, gode tilbud og udstillende leverandører var der også mulighed for at se et bredt udvalg af biler, ligesom Team Bannergaard var mødt frem med deres racerbiler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094