23948sdkhjf

Løft, træk og taljer

Globaltools.dk er en internetforretning med speciale i værktøj og har et stort udvalg til løft, træk, understøttelse og intern transport på værkstedet.
- Det skal være nemt, og det skal kunne gå hurtigt, når en kunde ønsker varer fra os, fortæller indehaver af Globaltools, Stefan Berg.

- Vi har et lagerhotel hos Post Danmark i Aalborg, hvorfra pakker afsendes - eller der kan aftales afhentning. Varerne kan også blive afsendt fra fjernlagre i udlandet, det kan medføre lidt leveringstid, hvor lang tid kan man altid se under de pågældende produkter.

Der er ikke tale om en discount-shop, men prisen vil i de fleste tilfælde ligge under det niveau, man kan finde i de lokale byggemarkeder/trælaster eller specialbutikker for lignende kvalitetsprodukter.

- De professionelle i autobranchen, som bruger værktøjet dagligt, ved godt, hvor i vores sortiment, de skal lede, og hvad det præcis er, de skal lægge vægt på, siger Stefan Berg.

- Der er forskel på, om en donkraft bruges igen og igen hver dag eller om en privatmand bruger den, når han skifter fra den ene årstids dæk til en anden.

Blandt andet fordi Globaltools har et stort salg til private, lægger man vægt på at informere om selv de mest banale sikkerhedsregler.

- Der medfølger vejledninger på dansk og i et meget pædagogisk sprog, og uden at hænge nogen ud, så tror jeg, at mange professionelle har godt af at tjekke en sikkerhedsmanual en gang imellem.

Har noget de andre ikke har

Stefan Berg vil gerne fortælle om specifikationerne på de mange muligheder, der er i varesortimentet, men foreslår et kig på hjemmesiden, hvor alle oplysninger på de enkelte produkter findes – i samme forståelige sprog som vejledningerne.

- Vi har samlet et sted, hvor du kan finde alt inden for professionelt værktøj, maskiner, tekniske artikler og udstyr og vi har fokus på gode produkter, hvor funktionalitet og kvalitet vægter højt, men hvor købsprocessen samtidig skal være nem og hurtig.

- Vi henter også mange af vores produkter i udlandet. Dette kan medføre lidt længere leveringstid, men til gengæld sikres en høj kvalitet samt et spændende sortiment. Vi kan præsentere produkter, man normalt ikke kan finde i butikkerne og andre steder på nettet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078