23948sdkhjf

Mægtige Major med muskler

Kørebanerne på autoliften Major 4030 fra Stenhøj er uden styrekant og har fået optimeret tværvanger og søjler.
Stenhøjs Major 4030 løftere er specielt velegnede til hjuludmåling, service og inspektion, reparation af bremser, hjul, udstødnings-system, støddæmpere samt 4-hjulsudmåling.

Styreskinnerne på kørebanerne er blevet fjernet på standardprogrammet, så donkraften fremover kører på indersiden af kørebanen, hvor der ikke umiddelbart er udsyn til.

Donkraften og dens sidestykker svæver cirka tre millimeter over kørebanen. Kun ved anvendelse af donkraften sætter den på grund af belastningen af på kørebanen. Der er derved ingen mekanisk slid på oversiden af kørebanen.

Stenhøj Major 4026-42S modellerne har fået ændret kørebanebredden fra 450mm til 500mm. Grunden til det er, at den ombukkede flig, som donkraften skal køre på, optog for meget plads i forhold til den smalle kørebane.

Stenhøj Major løfterne har en kapacitet fra 4 tons til 7,2 tons, og med kørebane længde fra 4180 til 5500 millimeter hvilket giver løfterne et "overskud", så de i dagligt brug til almindelige personbiler, samt varevogne ikke belastes til sit maksimum hver gang.

- Det giver på samme tid en lang levetid og markedets laveste drifts- og vedligeholdelses-omkostninger, fortæller distriktschef Allan Pihl Olsen.

Sideløbende med projekt "styreskinne", er der også arbejdet på at optimere tværvanger og søjler.

Alle Stenhøj Major modeller udføres i S-(service), W- (udsparing for og glideplader bag) samt WL-(med udsparing for, glideplader bag samt centerplade) udgaver.

I forbindelse med de mange ændringer, er det besluttet at oprette helt nye Major-modeller og dermed et nyt nummersystem.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063