23948sdkhjf

Autoparts24 ekspanderer internationalt

Europas største udvalg af brugte autoreservedele på www.autoparts24.eu deltog i fagmessen AutoZum i Salzburg i Østrig den 16.-19. januar.
- På messen præsenterede vi Autoparts24 sammen med vores østrigske partner Weiss og fik meget positiv respons fra de cirka 150 autoværksteder, som prøvede vores hjemmeside for første gang på messen. Generelt imponerede det store udvalg af reservedele og hvor let det er at finde dele på vores hjemmeside, fortæller direktør Markus Priess.

Størstedelen af Autoparts24 håndteres i Danmark, men lokale partnere repræsenterer Autoparts24 i Polen, Østrig og Norge – en model som Markus Priess forventer vil øge salget og give flere leverandører.

Autoparts24 handelsplatformen findes i dag på seks sprog, og selv om de fleste kunder er europæiske, har Autoparts24 leveret reservedele til kunder i Kina, Rusland, USA og Australien.

Med over fire millioner reservedele fra over 100 leverandører i syv lande er der gode muligheder for at finde den reservedel, som passer til kundens bil og budget, påpeger han.

- Med Autoparts24 kan autogenbrugere gratis få adgang til at markedsføres sine reservedele over hele verden, og autoværkstederne får tilgang til et større udvalg af reservedele, siger Markus Priess.

Autoparts24 varetager sammen med sine partnere markedsføring, salg og levering af brugte autoreservedele, således at autogenbrugerne bare skal pakke solgte dele, så de er klar til afhentning.

- Vi oplever en stigende interesse og forventer betydelig vækst i 2013, bemærker Markus Priess.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082