23948sdkhjf

Globalt samarbejde skal fremme el-biler

Bilgiganten BMW har indgået et globalt samarbejde med Schneider Electric, som leverer sikker opladning til koncernens nye serie af el-biler BMW i3 og BMW i8.
Hurtig og nem opladning er nødvendigt, hvis el-biler skal slå igennem som grønt alternativ til de benzin-og dieselslugende biler. Derfor har BMW og Schneider Electric indgået et samarbejde, så bilkoncernens nye el-biler i BMW i-serien bliver leveret med ladestanderen EVlink fra Schneider Electric. Det sikrer den enkelte forbruger stabil og driftsikker opladning. Også i Danmark, hvor samarbejdet betegnes som en løsning for fremtiden.

- BMW i repræsenterer en ny type elektrisk mobilitet, som starter med lanceringen af bybilen BMW i3. Her er et omfattende program af løsninger til opladning nødvendigt for at give vores kunder en god oplevelse. Derfor spiller samarbejdet med Schneider Electric naturligvis en stor rolle, siger Paul Bako, nordisk chef for BMW i.

Det nye samarbejde er ifølge den globale energispecialist Schneider Electric et vigtigt skridt på vejen mod udbredelsen af el-biler. Her er succes tæt forbundet med, at der ikke bliver gået på kompromis med forbrugernes komfort i dagligdagen.

- Hvis el-biler skal blive en succes, kræver det driftssikre, nemme og funktionelle løsninger, så opladning bliver en naturlig del af hverdagen. Derfor er samarbejdet vigtigt, da vejen frem for større udbredelse blandt andet ligger i udnyttelsen af synergier mellem store selskaber. Det sikrer løsninger, som kan være med til at skabe en bedre oplevelse og større helhed for den enkelte forbruger. Samarbejdet sender et vigtigt signal om, at vi tager el-biler alvorligt, og at vi er klar til at levere en fuld løsning til oplading, når efterspørgslen på el-biler vokser, siger Peter Oppelstrup, der er segmentchef for Renewable i Schneider Electric Danmark.

Førende specialist

Schneider Electric tilbyder en bred palet af løsninger til opladning af el-biler. Produktserien EVlink omfatter alt fra hjemmeladere, hvor ladetiden typisk ligger fra seks timer. I det offentlige rum er der behov for hurtigere opladning, hvor en hurtigoplader kan tanke el-bilen op på bare 15 minutter. Det nye samarbejde sikrer, at BMW-kunder får en hjemmelader fra Schneider Electric med i købet, når de investerer i en el-bil.

Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er blandt andet førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen.

140.000 medarbejdere

Schneider Electric Danmark A/S rummer blandt andet det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2012 opnåede de over 140.000 medarbejdere en omsætning på 24 milliarder euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25