23948sdkhjf

Rattet rundt med motorsporten

● MOTORSPORT NORDJYLLAND (MNJ) er tilbage som arrangør af en DM-afdeling, som køres 14.-15. juni med rallycentrum på MNJ’s Rally Cross-stadion i Nysum.

● JAMES THOMPSON VAR med LADA Sport Lukoil teamet på Magny-Cours banen for at teste deres Granta model med nyudviklet motor til 2013 WTCC sæsonen. Fokus er på balancen i bilen, der lover godt for Thomson, som er tilbage og ivrig efter en lang kørepause.

● ALEX MACDOWALL HAR forlænget sin kontrakt med bamboo-engineering og skal dermed køre sin anden WTCC sæson for teamet som kollega med James Nash. MacDowall kørte sig til 2 sejre i sidste sæson i privatkørermesterskabet hvor han sluttede sammenlagt som nummer 5.

● WTCC KØREREN Darryl O’Young skal i 3013 køre for ROAL Motorsport i en af teamets BMW 320 TC biler og skal nu vænne sig til at køre med baghjulstræk, idet han tidligere har kørt både i Seat og Chevrolet biler.

● SCUDERIA TORO ROSSO teamets tekniske direktør, James Key, udtaler, at ambitionen for teamet er at nå den samlede sjetteplads i 2013 Formel 1 sæsonen, mod en skuffende niendeplads i 2012.

● RED BULL CHEF Chris Horner udtaler, at der er risiko for, at et af Formel 1’s nuværende førerteams kunne få problemer de nye 2014 regler og ende med at sidde fast på midterfeltet. "Det kunne være interessant, hvis et eller to af de absolutte topteams faldt igennem det første år med de nye motorer. Håneretten vil blive flyttet, men det kunne nu også være både sjovt og interessant, hvis et eller flere teams fra midterfeltet bevægede sig op i toppen", siger Horner.

● PIRELLI HAR TESTET og valgt dæk til de fire første Formel 1 grand prixer i 2013 og har ændret på compound og opbygning, efter en del kritik, så holdbarheden er bedre.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141