23948sdkhjf

Apollo blev årets dækproducent

Apollo Tyres Ltd. blev forleden hædret med prisen Tire Manufacturer of the Year ved Tire Technology International Awards for Innovation and Excellence 2013. Ceremonien fandt sted i Köln i Tyskland ved Tire Technology Expo. Juryen bestod af et ekspertpanel af dæk fagfolk og ledere.

- Kvalitets produktion, innovation og bæredygtig forretningspraksis har længe været vores hjørnestene for fremskridt, og vi har gjort betydelige fremskridt omkring hver. Six Sigma initiativer, fokus på automatisering og state-of-the-art maskiner bemandet med kvalificerede ressourcer, produkt innovation og serviceløsninger er nu en integreret del af vores tilbud om værdi til kunderne. En global anerkendelse som årets dækproducent styrker vores beslutning om at lave endnu bedre og teknologisk avancerede dæk til vores forbrugere over hele verden, udtaler bestyrelsesformand hos Apollo, Onkar S. Kanwar.

I 2011 indledte Apollo Tyres sin anden strategiske 5-års vækstplan med det mål at sikre en plads blandt verdens top 10 dækproducenter, og selskabet overvejer at ekspandere uden for det tre hjemmemarkeder i Asien, Europa og Afrika.

- Dette er en fortjent første sejr for Apollo Tyres. Virksomhedens hurtige vækst i løbet af det seneste årti har været imponerende, men for mig er det Apollos engagement i at opfylde de særlige udfordringer i de lokale markeder - eksemplificeret ved den nyåbnede R & D center i Europa - der virkelig skiller sig ud, siger redaktør Graham Heeps, Tire Technology International.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094