23948sdkhjf

Hyundai og FAI indgår aftale om KS 2000

Nye rammer for reparationslakering og garantiarbejde.
Hyundai Bil Import A/S og Foreningen af Auto- og Industrilakerere (FAI) har her i starten af januar indgået aftale om, at reparationslakering og garantiarbejde skal foretages på lakeringsværksteder, der er certificeret i henhold til FAI’s kvalitetsstandard KS 2000. Formålet med aftalen er at sikre kvaliteten på det lakarbejde der udføres på Hyundai biler og samtidig etablere et samarbejde mellem Hyundai Bil Import A/S og FAI om kvalitetsstyringen af lakeringsarbejde i forbindelse med reparationer på værkstederne.

Aftalen indebærer endvidere en 3-års lakgaranti, under forudsætning af at der indgås en skriftlig samarbejdsaftale mellem den enkelte autolakerer og det enkelte Hyundai værksted.

- Vi er rigtig glade for at vi har indgået denne aftale, en væsentlig del af aftalen er nemlig gensidig udveksling af relevante informationer og samarbejde omkring undervisning og forståelse for laksystemet, udtaler FAI’s direktør Michael Nørregård.

Eftermarkedsdirektør i Hyundai Bil Import, Kim C. Kristensen tilføjer, at det for Hyundai er væsentligt, at deres biler repareres bedst muligt i henhold til såvel fabrikkens som lakfabrikantens forskrifter.

Over 80 procent af FAI’s lakeringsværksteder er nu KS 2000 certificerede, en del af dem ovenikøbet KS 2000/ISO certificerede - og langt de fleste bilmærker har nu en KS2000 aftale med FAI.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063