23948sdkhjf

CAD karrosserikurser godt i gang

Deltagerne får efter kurset et bevis på, at de nu kan kalde sig CAD karrosseriteknikere.
Mange CAD værksteder har tilmeldt deltagere på opdateringskurser i karrosserireparation, der sikrer værkstederne viden om reparation af nutidens sikkerhedskarrosserier. Fra samarbejdspartneren BodyTeknik fortæller Finn Bergstrøm Larsen, at det første hold vil være igennem CADs uddannelsesforløb til påske. Deltagerne får efter kurset et bevis på, at de nu kan kalde sig CAD karrosseriteknikere.

Uddannelsen er baseret på de fire hovedemner Manualer og Forskrifter, Sammenføjningsteknik, Skarring og Udskiftningsteknik samt Karrosserimaterialer. Uddannelsen er også inde og berøre garantiforhold, når der udføres karrosseri- og lakarbejde.

Under uddannelsen arbejder deltagerne med det nyeste karrosseriudstyr fra de førende producenter og forhandlere i Danmark.

- Der er ingen tvivl om, at de medarbejdere, der deltager i denne uddannelse, i fremtiden er bedre rustet til at vurdere skadesomfanget og de reparationsteknikker, der skal anvendes, for at sikre kunderne den bedst mulige reparation, siger Finn Bergstrøm Larsen, BodyTeknik.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.09