23948sdkhjf

Maskincenter Roskilde udvider aktiviteterne med trailere

Maskincenter Roskilde A/S har netop udvidet de hidtidige aktiviteter med Trailer Center Roskilde, der forhandler hele viften af trailere fra Ifor Williams, har eget serviceværksted samt salg af reservedele.
Det gælder alt fra hestetrailere, maskintrailere, tiptrailere, vippeladstrailere, lukkede kassetrailere, autotrailere, kreaturtrailere samt de mindre ladtrailere, fra den velrenommerede producent fra Wales i Storbritanien.

- Udvidelsen sker primært for at forstærke betjeningen af såvel nuværende som fremtidige professionelle kunder samt udnytte den unikke beliggenhed lige ud til landevejen, der løber fra Roskilde til Ringsted. Vi ønsker at tilbyde kunderne et bredt program af kvalitetstrailere, og det har vi fået muligheden for nu, oplyser maskinhandler Torben Larsen.

Udvidelsen med trailercentret er fulgt op med ansættelsen af Leif Mønster, der har erfaring med salg, markedsføring, økonomi samt finansiering af trailere til professionelle.

- Vi vil kombinere det opsøgende salgsarbejde med salg over internettet og udlejning af trailere, fortsætter Torben Larsen, der er anden generation i virksomheden, der tidligere hed Roskilde Traktorlager og er beliggende på Hovedvejen 3, Ny Glim 4000 Roskilde.

Der sælges årligt omkring 40.000 trailere i Danmark, hvoraf større og mere professionelle trailere udgør cirka 20 procent.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081