23948sdkhjf

Jubler over uafhængig dæktest

Yokohama til tops i Frankrig.
Den seneste udgave (august-september) af det franske magasin "Motorsport" (Le Magazine de L’Automobile Sportive) har offentliggjort en artikel med resultaterne af en omfattende dæktest, hvor sporty dæk fra ti førende internationale producenter sammenlignes.

Yokohamas flagskib, Advan Sport V105, som blev lanceret i Europa tidligere på året, kommer op som vinder efter test på den internationale motorsportsbane Magny Cours foran dæk fra Michelin og Goodyear.

Testen blev udført af det det uafhængige dæk-forskningsselskab, Rezulteo, der udgiver dækkøbs guides og dæk-sammenligning på hjemmesider til forbugere i over 20 lande.

Det er også værd at bemærke, at dækkene blev købt på det åbne marked for at sikre uafhængighed og objektive resultater, påpeger marketingchef Allan Osbech fra Yokohama Danmark.

En talsmand fra Yokohama Europe udtrykker stor tilfreshed med resultatet.

- Advan Sport V105 er vores flagskib og et premium-produkt, som vi er meget stolte af. En masse forskning og udvikling af ny teknologi er anvendt, og vi kan nu se reaultaterne af et fast, omhyggeligt og banebrydende arbejde, udtaler han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08