23948sdkhjf

Andersen Biler åbner nyt Ford-bilhus i København

Der er tale om en markant nyhed i bilbranchen, når Andersen Biler slår dørene op til et helt nyt Ford Bilhus i Rovsingsgade.
Bilhuset kommer nemlig til at rumme landets største udstilling af Ford modeller, og samtidig bliver Andersen Biler den eneste autoriserede Ford-forhandler i det, de kalder København City.

- Vi har bygget et spritnyt bilhus med komplet service fra salgsafdeling til reservedele og værksted med den aller nyeste teknologi, som vi glæder os til at vise frem, siger Martin Frykmann, direktør og medejer af Andersen Biler.

Bilhuset kommer blandt andet til at rumme en 1100 kvadratmeter udstilling, hvor der er plads til hele 26 biler i to etager og dermed mulighed for at kigge nærmere på hele Fords modelpakke. Et andet karakteristika er, at alle medarbejderne har specialiseret erfaring med Ford.

- Vi har udelukkende ansat erfarne folk, der i forvejen er vant til at arbejde med Ford. Uanset om man kommer i salgsafdelingen eller på værkstedet, er man sikker på, at medarbejderne har specialiseret viden om lige præcis Ford modellerne, siger Martin Frykmann.

I det hele taget er der tale om erfarne folk, der står bag det nye bilhus. Martin Frykmann og Peter Selck, der ejer Andersen Biler, har til sammen mere end 30 års erfaring fra bilbranchen og kan i år fejre ti års jubilæum som selvstændige bilforhandlere. De er i dag indehavere af bilhuse i både Ballerup, Roskilde og Herlev.

Andersen Biler åbner på Rovsingsgade 78 i weekenden 31. august og 1. september.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062