23948sdkhjf

Kulørte Iveco'er går efter Dakar-sejr

Efter den overbevisende sejr ved Dakar Rally i 2012 har Petronas Team de Rooy Iveco og deres tekniske sponsor R-M Automotive Refinish meddelt, at de fortsætter det succesfulde samarbejde, som fik en forrygende start med sejren i T4-klassen ved Oilibya Rally i Marocco. Næste skridt er Dakar Rally, verdens hårdeste rally, som finder sted 5.-20. januar - over 8000 kilometer fra Lima til Peru gennem Argentinas ødemark til Santiago i Chile skal tilbagelægges.

Det konkurrenceprægede Petronas Team de Rooy IVECO består af fem Iveco racertrucks, herunder holdets "stjerne" Gerard de Rooy og fire Trakker Evolution III og II. Samtlige er lakeret i den iøjenfaldende Petronas Green, én af de i alt 50.000 farver, der er tilgængelige fra Graphite HD, den avancerede lakteknologi udviklet af R-M særligt til erhvervskøretøjer.

R-M’s Graphite HD garanterer ikke bare, at de Rooy-lastbilerne fanger opmærksomheden hos det store antal fans, der følger Dakar Rally, men lakkens holdbarhed sikrer ligeledes, at lakken på lastbilerne forbliver i god stand i de ekstreme vejrforhold, hvor temperaturen stiger til 40 grader om dagen, såvel som sten, sand og salt, som også er en del af det hårde løb.

Graphite HD-systemet er velegnet til den brede vifte af underlag i karosseriet på en racertruck, anfører R-M Automotive Refinish. Ved brug af Graphite HD Deco A er det muligt at påføre den iøjenfaldende Petronas Green samt de tre andre farver med yderst korte tidsfrister, der kræves i motorsportens verden.

- Dakar Rally og det succesfulde Petronas Team de Rooy Iveco er en enestående mulighed for at vise fordelene ved vores teknologi til erhvervskøretøjer gennem et tæt samarbejde med Iveco Trucks. Vi har samme filosofi for racerholdet, der drager nytte af R-M’s tekniske ekspertise inden for teknologi til erhverskøretøjer og sikrer den højeste reparationskvalitet. Dette afspejles ligeledes i den professionelle tilgang, som De Rooy og Iveco tilfører holdet, siger Oliver Birk fra BASF Coatings.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078