23948sdkhjf

Grossist fejrede det første år

Fin modtagelse i Viborg, melder au2parts.
Efter åbningen i juni 2012 har der været fuld fart på hos au2parts viborg. De tre initiativtagere til au2parts viborg, Maja Skovby, Esben Vestergaard og Morten Iversen, har haft forrygende travlt de første 12 måneder efter åbningen, men det har været spændende at starte en ny grossist i Viborg, siger de samstemmende.

Torsdag den 20. juni var der således åbent hus for kunder og forretningsforbindelser i Viborg og omegn. Til dagen var inviteret flere af husets leverandører, som udstillede aktuelle varer og samtidig blev der serveret mad og drikke til de mange fremmødte gæster.

- Vi har fået en rigtig god modtagelse fra alle vores kunder, og det har været en stor oplevelse at være iværksætter på sådan et projekt, siger trioen.

Der er relativt hurtigt kommet styr på lager og sortiment, og vareturene kører i et fastlagt program, som hænger sammen med au2parts i Aarhus, hvilket betyder fire daglige forbindelser til hovedlageret i Aarhus og dermed hurtig adgang til et bredt sortiment.

- Alt dette har naturligvis kun været muligt med en god organisation som au2parts i ryggen. Vi har fra hele au2parts organisationen oplevet en stor hjælp til at få tingene til at fungere på rekordtid, og vier nu ved at få mange af værkstedskoncepterne samt RudeCenter og OE Skaffeservice introduceret til vores kunder. Vi er yderst taknemmelige for den modtagelse alle vores kunder har givet os og glæder os til at betjene dem i tiden fremover, udtaler de ifølge en pressemeddelelse.

Flere afdelinger

Kædechef Niels K. Skak fra au2parts er også meget tilfreds med, at au2parts nu er aktive i endnu et område på Danmarkskortet. Grossisten har foruden den nye afdeling i Viborg oplevet en fortsat god vækst i omsætningen i 2013. Væksten kommer fra mange nye kunder og naturligvis også fra alle de bestående kunder.

- Vi udvider konstant vores sortiment, så det er så komplet som muligt. Udviklingen af au2parts forretninger i Danmark fortsætter, og vi forventer, at der kommer yderligere 1-2 au2parts grossister til i 2013, siger en tilfreds kædechef.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078