23948sdkhjf

Vestergaard skal forhandle Seat

Det spansk-tyske bilmærke Seat bliver mere og mere populært blandt danskerne. For at møde den stigende efterspørgsel, og for at dække landet bedre, har importøren SMC indgået aftale med Autohuset Vestergaard, der fra 14. januar 2013 er ny forhandler i Vejle.

- Vi er meget glade for at kunne præsentere Seat, der har været gennem en spændende udvikling de seneste år. Kombinationen af spansk design og tysk grundighed til en rimelig pris gør Seat til et meget attraktivt valg, siger Jesper Pedersen, administrerende direktør i Autohuset Vestergaard Personvogn A/S.

Autohuset Vestergaard er landets femtestørste bilforhandler med otte bilhuse i Østjylland og på Fyn, hvorfra der også forhandles i forvejen Kia, Ford, Volvo, Renault, Alfa Romeo og Fiat.

Seat i Danmark tæller nu 30 forhandlere og 38 servicepartnere. Forhandlerne præsenterer den nye Leon, bygget på VWs roste allround platform, ved åbent hus 19.-20. januar til priser fra 189.900 kroner, ligesom den relancerede sedan Toledo kommer til marts.

Seat har i Danmark øget salget med 75 procent på ét år, således at der januar til november 2012 var solgt 1898 solgte personbiler. Det rykker Seat til en 19. plads i markedet – et godt stykke under den førende på listen, storebror VW, med 15.075 solgte biler i samme periode (se interaktive bilsalgstal fra DBI på www.motormagasinet.dk Klik her).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063