23948sdkhjf

Landets største taxiselskab

DanTaxi har formået at køre uden om krisen og har vokset sig til at blive Danmarks største taxiselskab.
Med overtagelsen af callcenter funktionen i 2011 i Aalborg Taxa, Skive Taxa, Silkeborg Taxi, Thisted Taxa – og senest Skanderborg Taxa, Odder Taxa og Hjørring Taxa – tæller DanTaxi nu omkring 950 taxier på landsplan. Derudover er Taxa Fyn og Esbjerg Taxa for nyligt blevet DanTaxi partnere, og inkluderer man antallet af vogne hos partnerne er DanTaxi i dag 1270 vogne.

- Det er blevet meget komplekst at drive et taxiselskab i dag, hvor meget bliver sendt i udbud på grund af EU-regler. Desuden har selv helt små taxiselskaber pligt til at have døgnbetjening. Det gør det meget svært for mindre taxiselskaber at klare sig, og derfor er det så fordelagtigt, at vi nu kan stå sammen om opgaverne, siger John Lindbom, adm. direktør i DanTaxi.

Økonomien i taxibranchen er generelt trængt, og på landsplan har der, ifølge Dansk Taxi Råd, generelt været et større fald i taxi-ture hos alle taxiselskaber. Derfor gælder det om at tænke alternativt for at komme styrket ud af krisen, og hos DanTaxi gør man det ved at vækste sig ud af recessionen.

- Jeg tror på, at der kommer flere selskaber til i 2012, og det er til fordel for alle vores kunder. Som et stort landsdækkende selskab kan vi være helt fremme teknologisk, og det betyder for eksempel, at vores virksomhedskunder kun behøver at modtage én faktura frem for eksempelvis ti, når deres medarbejdere kører med DanTaxi – uanset hvor i landet, de kører, siger John Lindbom ifølge en pressemeddelelse.

En ny fælles hjemmeside er lige blevet lanceret på DanTaxi.dk, hvor hver by har sin egen underside – og hvor man desuden kan gå ind og bestille en vogn. Det er også muligt at bestille en taxi via en ny DanTaxi app.

DanTaxi har nu taxicentraler i København, Aalborg, Skive, Aarhus, Randers, Aabenraa, Sønderborg, Slagelse/Korsør, Vordingborg, Nykøbing Mors, Viborg, Thisted, Guldborgsund, Silkeborg, Hjørring, Skanderborg, Odder og på Bornholm.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112