23948sdkhjf

Nordeuropæisk mester i at køre grønt

Trafikstyrelsen repræsenteres af tre KørGrønt instruktører i det store EcoRally, som afholdes på Fyn den 28.-29. september.
Trafikstyrelsen bakker op om EcoRally, der er et "grønt" rally, hvor det grundlæggende drejer sig om at spare på brændstoffet og anvende energieffektiv køreteknik, uanset hvilken bil man kører i. Styrelsen bliver repræsenteret af tre KørGrønt instruktører. Dansk Kørelærer-Union, Danske Kørelæreres Landsforbund og FDM stiller hver med en KørGrønt instruktør.

Alle kan deltage i EcoRally, der består af to økonomiløb (Mini og Maxi) og et løb for klassiske biler. Hvis man er med i det "store" Maxi-løb, har man endda mulighed for at blive nordeuropæisk mester. Løbet starter og slutter på Fyn og løber af stablen fredag den 28. og lørdag den 29. september.

EcoRally handler om at spare så meget som muligt på brændstoffet, gennem den nøje tilrettelagte rute rundt på Fyn, hvor der både indgår motor- og landevejskørsel samt bykørsel. Der er straf for enten at komme for tidligt eller for sent til de løbende "checkpoints", så co-driveren har en meget vigtig rolle i at navigere chaufføren det rigtige sted hen i det rigtige tempo.

Mere om EcoRally på www.ecorallydk.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062