23948sdkhjf

Tredje indehaverhold hos Din Bilpartner

Endnu et hold fra værkstedskæden er igennem lederuddannelsen.
Onsdag den 20. juni afsluttede endnu et hold Din Bilpartner indehavere deres ledelsesforløb i kædens interne lederuddannelse. Uanset hvor mange år man har haft værksted, er der konstant brug for ledelse og ny inspiration, da både krav og adfærd hos ansatte og kunder løbende ændrer sig. Den fornemmelse har alle kursisterne på indehaverholdet, og det gælder både de yngre indehavere, men også de indehavere, som har været med i mange år, oplyser en pressemeddelelse fra værkstedskæden.

Gennem uddannelsen undervises indehaverne blandt andet i kundemodtagelse, kundepleje, psykologi, medarbejdersamtaler, motivation, markedsføring og økonomi. Undervisningen foregår på FTZ Akademiet i Odense, og der veksles mellem akademiets egne folk og eksterne specialister.

- Undervisning og læring er naturligvis meget vigtigt, hvis man vil holde sig selv og sin virksomhed med på de nyeste tendenser, men det netværk, der bliver etableret på disse kurser, er simpelthen uvurderligt, oplyser de deltagende indehavere.

- Uddannelse er en af vore hjørnestene i Din Bilpartner konceptet. Vi er, og skal fortsat være, rigtigt dygtige, når det drejer sig om servicering og reparation af biler, men det er også vigtigt, hvordan vi behandler vort personale og vores kunder, supplerer kædechef Niels Peter Nøddeskou-Fink.

- Det er kædens mål at være den bedste, når det handler om efteruddannelse. Derfor er Din Bilpartners ledelsesuddannelse også obligatorisk for alle indehavere, hvilket er med til at sikre en konstant udvikling og et stærkt fokus på værdierne i Din Bilpartner. Over halvdelen af værkstederne i kæden er i gang med deres lederuddannelse, og vi starter løbende nye hold op, hvilket også er med til at give en stærk forankring omkring kædens vision, tilføjer Niels Peter Nøddeskou-Fink.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078