23948sdkhjf

Vinder af Grønne Erhvervs Award skal køre på strøm

Det blev virksomheden Energibolig.dk, der løb med Grønne Erhvervs Award, og nu skal virksomheden også køre i elbilen Nissan Leaf.
Fredag den 2. november satte vinderen af København Kommunes Grønne Erhvervs Award, Energibolig.dk, sig bag rattet af elbilen Nissan Leaf. Bilen er udloddet af Nissan Danmark, og opladning står elbiloperatøren Clever for.

Elbilen Nissan LEAF, som Energibolig.dk nu skal køre i den næste måned, er den første elbil, der er bygget fra bunden som elbil.

Elbilen forurener ikke, den udleder ikke CO2, den er meget energieffektiv, og den er ikke afhængig af en bestemt energikilde, og den er økonomisk bæredygtig – især på grund af de lave brændstof-, drifts- og serviceomkostninger. Årsagen til de lave omkostninger ved vedligeholdelse er blandt andet, at der i en elmotor kun er én bevægelig del og derfor færre dele, der kan gå i stykker. Det har serviceeftersynet af 175 elbiler i Clevers forskningsprojekt Test-en-elbil blandt andet vist.

Energibesparelse som fællesnævner

I Energibolig.dk arbejder man med at energiforbedre danskernes boliger – og derfor er det også oplagt for virksomheden nu at prøve kræfter med energibesparende og miljørigtigt kørsel, fortæller Anders Mark, salgschef ved Energibolig.

- Vi vil bruge elbilen aktivt til at promovere et grønt image og vores nyerhvervede grønne award over for vores samarbejdspartnere. For det meste afholder vi kundemøder her hos Energibolig – men i den kommende tid vil vi prioritere at køre en del ud til møder til kunder, der kan og vil gøre en forskel i forhold til bæredygtig transport, så de også får set elbilen, siger Anders Mark.

En elbil skal jo have strøm – og det er elbiloperatøren Clever, der leverer det til Energibolig.dk. Ud over at lade bilen op på virksomhedens adresse kan Energibolig.dk også forlænge elbilens rækkevidde ved at tanke gratis på Clevers landsdækkende ladenetværk.

Ladenetværket passer til alle elbiler på markedet og består på nuværende tidspunkt af mere end 70 ladestandere – heraf 25 hurtiglade-stationer, hvor elbilbister kan tanke bilen på 20-30 minutter. Det giver den elbil, som Energibolig.dk nu skal ud og køre i, ubegrænset rækkevidde, oplyser en pressemeddelelse fra Clever.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08