23948sdkhjf

Forsikringsselskab hjælper med skift til vinterdæk

Nu er tiden inde til at skifte bilens sommerdæk ud med vinterdæk. Og som noget nyt tilbyder Codan Forsikring at foretage dette skift kvit og frit på et af sine fordelsværksteder, hvis man tegner en bilforsikring med kasko.
Efter et mildt efterår venter vinteren nu forude, og det er blevet tid til at hente vinterdækkene ud fra garagen eller op af kælderen. Og for dem, der ikke har tid eller lyst til selv at bakse med hjulnøgler og donkraft, er der hjælpe at hente – hvis man bestiller en bilforsikring hos Codan.

- Selv om de fleste godt ved, at det nu er tid til at skifte til vinterdæk, kan det være svært at afsætte tid til det på travle hverdage eller i weekender. Derfor tilbyder vi nu, at man kan få foretaget dette skift på et af Codans fordelsværksteder uden at skulle betale for det, hvis man tegner en kaskoforsikring hos os, siger Marianne Dahl Steensen, direktør for privatkunder hos Codan.

Codans tilbud om at skifte til vinterdæk uden merbetaling gælder for alle kunder, der bestiller en bilforsikring med kasko mellem den 22. oktober og den 7. december i år. Der er mulighed for at overveje tilbuddet frem til den 21. december og få foretaget selve skiftet frem til den 31. januar 2013.

Man skal selv møde op på det pågældende værksted og medbringe dæk på fælge. Tilbuddet omfatter således kun skiftet og ikke køb af nye dæk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079