23948sdkhjf

Bolde af Stål til VM

Håndværker-DM i bordfodbold er afgjort. Loui Baeré og Kasper Emil Bjerno fra Baeré fra Baeré i Klippinge skal til VM-kamp.
I Würth-butikkerne over hele Danmark har håndværkere spillet indledende kampe om Håndværker-DM i bordfodbold, og byvinderne af de lokale opgør mødtes i Kolding til finalestævne.

Kampene blev fløjtet i gang med "Der er et yndigt land", som buldrede ud af højttalerne og byfinalisterne klar til kamp, og så gik det løs med driblinger og langskud – nu skulle byfinalisterne for alvor vise, at de kunne stå distancen mod de bedste hold fra andre byer.

Holdene var ved lodtrækning blevet delt i puljer, som spillede alle mod alle – og fuldstændig som i EM gik vinderne af puljerne videre til mellemrunden, som bestod af de seks bedste hold. Med opfindsomme navne som Messis Idoler, Bluefox og Bolde af Stål var der lagt op til klassekampe på banerne.

Kamp om bronze og guld

Andenpladserne fra de to borde skulle spille bronzekamp, og førstepladserne skulle spille finalekamp, så for at peppe den i forvejen kanongode stemning endnu mere op inden bronze- og finalekampen, havde Würth inviteret sex lækre sild fra cheerleader-teamet.

Og hvilken fest de skabte i deres små sorte og lyserøde dragter – man var øjeblikkelig henført til Super Bowl-finalen i USA, og stemningen var ligeså bragende god som pigernes akrobatiske kunnen – wauw.

Folk stimlede sammen om bordet, og man kunne næsten skære i den nervøse sitrende stemning. Hænderne blev tørret af en ekstra gang, der blev givet hånd, og så blev kampen skudt i gang. Efter 10 intense minutters kamp på hurtighed, præcision og boldøje, hvor Demskov El spillede mod Messis Idoler, stod Morten Thykier og Anders Jensen fra Demskov El i Rødovre som vindere af bronzekampen og et gavekort hver på et bordfodboldbord fra Würth.

Guldkampen stod mellem Bluefox og Bolde af Stål.

De to hold fulgtes langsomt ad målscoremæssigt, mens minutterne tikkede af sted. Med knyttede næver og klap på ryggen viste begge hold kampgejst og sejrsvilje, og kampen blev mere og mere intens.

Efter en slutspurt med nogle utroligt flotte scoringer til slutresultatet 11-7 krammede de glade vindere fra team Bolde af Stål, Loui Baeré og Kasper Emil Bjerno fra Baeré i Klippinge, hinanden i en kæmpe forløsende. Nu skal vi til Ukraine og se bold!

Efter præmieoverrækkelsen var der lodtrækning blandt de rigtige besvarelser i konkurrencen, som spillere, tilskuere og medbragte heppekor i løbet af dagen kunne deltage i med håbet om at vinde nogle af de mange lækre præmier fra Würth og sponsorerne – blandt andet et komplet spillersæt fra PUMA til et helt fodboldhold, masser af motorolie fra Statoil og værktøj fra Würth.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079