23948sdkhjf

Sniksnak

Sven Ulrik Pedersen, klargøringsmand hos Max Due i Næstved, har sendt SnikSnak-redaktionen følgende to søde historier:

For nogen tid siden, da jeg skulle handle i den lokale bladkiosk, parkerede jeg min gamle Fiat 500 årgang 72 uden for butikken. Inde i kiosken udspurgte den kvindelige ekspedient mig om bilen, og lige inden jeg skulle gå, spurgte hun: "Kan man egentlig stadigvæk få benzin til sådan en?"

Hvad hun mente, ved jeg ikke, men jeg svarede: "Det er jeg egentlig ikke klar over, for den er så økonomisk, at jeg en gang imellem må tappe benzin af den."

"Ohh Keyy" svarede hun og så nu meget klogere ud. Jeg ved ikke, hvorfor kunden bag mig pludselig havde nogle mærkelige trækninger i ansigtet.

En anden sjov oplevelse med en lille Fiat var, da jeg i byen måtte standse for rødt i et lyskryds. I fodgængerfeltet på tværs kom en "Gammelmor" i sin el-drevne kørestol og ud for mig standsede hun et kort øjeblik og gav mig opadvendte tommelfingre. Var det nu, fordi hun betragtede mig som en ligestillet, eller havde hun selv haft en gammel Fiat?

Er det ikke? Nej det er ikke, men både udseende og lyd var ganske autentisk, da Slagelse Autodele indviede deres seneste tilbygning med en kæmpe mini-messe. 50 virksomheder udstillede, og gæsterne blev budt på stegt flæk og persillesovs med nye kartofler – og så på Ole Gas, som ifølge hans kæreste også var begyndt at tænke som en vis Kim Larsen. Kæften var naturlig. Der lå ingen plastiske operationer bag det firkantede gab.

Kender du typen?

Hvem er det, der foretrækker Cocio kakaomælk frem for cola og appelsinjuice? De går helst i sort og er vældig nysgerrige. Der kan være rester af motorer under neglene, hvis swarfegaen ikke har fået lov at virke længe nok. Det er naturligvis automekanikere, der aldrig vokser fra uskikken med to ristede i vugge og en afrikaner. Objektet konstateret, da Würth startede sin mission – "Lær mere om additiver". Den halvtomme kasse observeret hos Giessing Auto 10 minutter efter seminaret var indledt.

Motor-magasinets redaktion, alias Suzanne Zabava, ræsede rundt på Metal Rally 2012, som Motor-magasinet med stor fornøjelse støtter.

Speedway live, fodbold på tv, dejlig mad og masser af øl. Der var lagt op til ægte "mandehørm", da Motor-magasinet med kunder og læsere indtog "Parken" i København. Glæden blev ekstra stor, da Danmark scorede mål mod Holland og formåede at holde sin etmåls-føring.

God sommer!

Suz
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078