23948sdkhjf

Små brugte biler sælges hurtigst

Igennem hele året er salgstiden på små biler under 1,3 liter hele tiden faldet, viser nye tal fra brugtbilsøgemaskinen AutoUncle.

Analysen fra AutoUncle.dk, som samler og vurderer bilpriser på brugte biler, viser, at biler med en motor under 1, 3 liter har den hurtigste salgstid af alle biler. Og er konstant faldet siden nytår. Analysen inkluderer cirka 135.000 biler over 10.000 kroner fra årgang 2006 og senere.

- I januar lå tiden, det tog at sælge en lille benzinbil, på cirka 39 dage. I dag tager det kun 24 dage og 28 dage for små dieselbiler. Til sammenligning er salgstiden for benzinbiler med en motor over de 2 liter i september på 52 dage. Det er tydeligt, at den store interesse, som er for små biler på markedet for nye biler, bliver overført til markedet for brugte biler. Danskerne er stadig meget interesseret i at køre i mindre biler, som bruger mindre brændstof, og dermed passer bedre til en omkostningsbevidst privatøkonomi sammenlignet med de store biler, siger Johan Frederik Schjødt, medstifter af brugtbilsiden AutoUncle.dk.

Meddelelsen kommer fra Applus Bilsyn, som hvert år foretager tusindvis af tjek på brugte biler, og som naturligt nok anbefaler, at folk, som er på udkig efter en brugt bil, sørger for at få bilen screenet inden køb.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065