23948sdkhjf

Ny udbyder af penge til varevogne på gule plader

Ikano Bank vil ind på markedet for varevognsfinansiering, og målet er at bide sig fast som et fleksibelt og nemt alternativ til andre finansieringsselskaber og mærkeuafhængige forhandlere.
Flere og flere danske virksomheder ser lys for enden af krisetunnelen. Samtidigt oplever virksomhederne, at det kan være svært at få et lån til at finansiere vejen ud af krisen, herunder finansiering af en køreklar vognpark.

- Mange små og mellemstore virksomheder er klar til at øge væksten. Det kan vi generelt mærke i antallet af ansøgninger om finansiering af alt fra maskiner til IT-udstyr, siger Christian L. Kristensen, Ikano Bank Erhverv, og fortsætter:

- Nu udvider vi vores forretning med et nyt ben, der tilbyder seriøse forhandlere en professionel samarbejdspartner med sans for kvalitet og service inden for finansiering af varevogne på gule plader.

- Løsningen fra Ikano Bank er 100 procent uafhængig af bestemte bilmærker, og så vil Ikano Bank tilbyde brændstofaftaler, forsikringspakker samt håndtere servicepakker tilknyttet de mærkeautoriserede og landsdækkende forhandlere, oplyser han.

Ambitiøs markedsintroduktion

Målet med varevognsfinansieringen er at bide sig fast i markedet over en periode fra nu og tre år frem. Hos Ikano Bank ved man, at det vil kræve gode samarbejdspartnere.

- Vi har erfaringen, midlerne og ambitionerne til at stå for den finansielle del af området. Derfor handler det for vores vedkommende om at få lavet aftaler med de bedste forhandlere rundt om i landet, der kan se en fordel i at servicere gulpladekunder i samarbejde med en fleksibel og ukompliceret bank, siger Christian L. Kristensen, der understreger, at Ikano Bank er fuldstændig uafhængig af bilmærker og derfor ikke søger at pleje bestemte interesser den vej.

Når der er kommet gang i varevognsfinansieringen vil Ikano Bank se på mulighederne i andre brancher, som også viser tegn på "efter-krise optimisme" og derfor har behov for at foretage nye investeringer.

- Vi holder et vågent øje med de forskellige brancher og ser, hvor vi kan bidrage til vækst. Derfor er vi klar med gennemskuelige løsninger på fair betingelser, lover Christian L. Kristensen i en pressemeddelelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078