23948sdkhjf

En kvinde klædt i Pava

Kulinarisk og mode-rigtig åbning af Pava-center i Slagelse
Der blev flaget på mange måder, da Anne-Grethe Kornmaaler Eriksen, 49 år, markerede, at hun var ny indehaver af Slagelse Pava Center.

Ved åbningsreceptionen først i juni optrådte Anne-Grethe Eriksen i en klædelig kreation syet med et pava-flag som grundlag.

- Det er min svigermor, der har skræddersyet modellen til mig. Det er også hende der har kreeret gardinerne, ligeledes af Pava-flag.

I det hele taget er det med familiær opbakning, at Anne-Grethe Eriksen går ind som indehaver af Pava Slagelse. Det fik receptionsdeltagerne at smage, idet hendes mand, der er kok, stod for traktementet med kanapeer, foie gras og laksemousse.

- Og det bliver bedre, når vi til juni næste år markerer et års fødselsdagen, så har vi haft lidt længere tid til forberedelserne, siger Anne-Grethe Kornmaaler Eriksen.

Hun har været ansat hos Pava i Slagelse i ni år, de seneste fire som værkfører. Det er kun tre måneder siden, det blev endelig aftalt, at hun skulle overtage stationen.

For dog at give lidt indtryk af, at det var et antirustværksted, der nu får ny indehaver, var der en enkelt bil på liften. Man havde undervognsbehandlet halvdelen, så de godt 300 gæster kunne opleve forskellen.

Anne-Grethe Kornmaaler Eriksen er den eneste kvindelige Pava-center indehaver. Hele Pava-organisationen har dog en kvindelig direktør Anette Kristensen.

Kornmaaler

Navnet Kornmaaler stammer fra Samsø, og Anne-Grethe har det efter sin farfar. Hun er også selv født der - familien flyttede til Sjælland, da hun var tre år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078