23948sdkhjf

Triscan lancerer digital 3-i-1 løsning

Under navnet Triweb 2.0 lancerer Triscan nu den seneste version af deres E-handelssystem, der er mere end bare et bestillingssystem. Det omfatter både et frit tilgængeligt katalog (Tricat), som mekanikere kan bruge, et bestillingssystem tilgængeligt for kunderne samt informationsportal (Trixnet).
Triscan, der må siges at høre til pionererne inden for E-handel i Danmark, lancerede allerede deres første E-handelssystem i 2000, og var efterfølgende nomineret til den eftertragtede E-handelspris i 2002. Med de mange års erfaring i bagagen kunne man nemt foranlediges til at tro, at udviklingen af den nye Triweb 2.0 har været et rent internt anliggende, men det har ikke været tilfældet.

- Vi har lige fra starten inddraget en lang række af vore grossister i udviklingsarbejdet, og det har været meget givende. Vi har således fået rigtig mange gode ideer til features, som er blevet implementeret i den nye løsning, udtaler markedschef og koncept-konsulent Henrik Akselbo. Men også i den netop afsluttede testfase har udvalgte grossister været til gavn og stor hjælp for Triscan.

- Alle har brug for aktuel og opdateret information i vores branche, og det er ikke muligt med traditionelle papirkataloger, der allerede er forældet den dag, de er trykt. Hertil kommer at kataloger både er tidskrævende og dyre at fremstille samt en belastning for miljøet. For os er Tricat løsningen på dette problem. Alle har adgang til Tricat og kan heri finde alle informationer om vores produkter – ja, faktisk langt flere informationer end det traditionelle papirkatalog tilbyder, tilføjer marketingchef Thomas Fuglsang Andersen fra Triscan.

Viser kun forskelle

Én af nyhederne i Triscans elektroniske katalog Tricat er blandt andet en sammenligningsfunktion, der til forskel fra kendte løsninger udelukkende viser forskellene på de produkter, der sammenlignes.

- Det er ikke ualmindeligt, at en bilmodel kan være leveret med tre forskellige bremsesystemer. På en lang række parametre vil bremseskiverne typisk være ens, og for at gøre sammenligningen så enkel og overskuelig som muligt, viser vi kun forskellene, forklarer Henrik Akselbo.

For kunder hos Triscan vil Tricat være en del af bestillingssystemet Triweb, som man har adgang til som registreret kunde hos Triscan. I stil med den tidligere udgave af Triweb har man hos Triscan fokuseret på, at kataloget og indkøbskurven vises på samme skærmbillede.

- Vi har gjort rigtig meget ud af at minimere antallet af klik, der skal til for at kunne afgive en ordre. Hertil kommer en helt ny og overskuelig måde at vise hovedproduktgrupper og tilhørende undergrupper på, hvilket gør det meget nemt at finde de dele, man søger, udtaler Henrik Akselbo.

Informationsportal

Men Triscans nye Triweb 2.0 kan mere end det. Systemet favner også Trixnet, der er navnet på Triscans informationsportal/ekstranet, som blev lanceret for mere end et år siden.

- På Trixnet kan vores kunder finde en lang række nyttige informationer. Tekniske datablade, vores nyhedsbrev Tecnews, monteringsvejledninger og kampagneinformation for at nævne nogle. Vi har således skabt en 3-i-1 løsning, som tilgodeser en lang række behov og som vi har store forventninger til, siger Thomas Fuglsang Andersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078