23948sdkhjf

Business oase på MC-udstilling

De besøgende fagfolk får i år en såkaldt business-passage trukket tilbage fra de kundebaserede aktiviteter, når den store internationale motorcykelmesse Intermot finder sted fra 3. til 7. oktober 2012 i Køln.

Målet er at tilbyde industri og handel en eksklusiv atmosfære for forretningsmæssig dialog, afskærmet for de øvrige hektiske messeaktiviteter. Den nye business-passage ligger på fordelingsarealet mellem hallerne 4 og 5 lige i hjertet af Intermot Køln.

Udstillere på Intermot kan i business-området målrettet præsentere sig for den internationale handel og afvikle forretningsmæssige aktiviteter i et ideelt regi. Som supplement til den publikumsorienterede messedeltagelse i hallerne byder business-passagen også på standpakker i et begrænset antal, der inkluderer standopbygning, mediapakke og et antal rabatkuponer til brug for invitation af vigtige kunder. Der er mulighed for at booke konference-lokaler for op til 140 deltagere, ligesom der vil være en eksklusiv dealers lounge med kommunikationsmidler samt spise- og drikkevarer.

Business-oasen er støttet af fagmagasinerne World of Bikes (Tyskland), Bike und Business (Tyskland), British Dealer News (England), International Dealer News (England), Moto Dealer News (Italien) samt Moto Taller (Spanien).

Se også www.intermot-cologne.com
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078