23948sdkhjf

SOS overtager Dansk Autohjælp

Dansk Autohjælp bliver slugt af storebror SOS International. For kunder bliver der ikke den store forandring.
Dansk Autohjælp vil snart ikke længere hjælpe nødstedte danske billister. Det bliver i stedet en vogn og en mekaniker fra SOS International, der møder op på landevejen.

SOS har nemlig købt Dansk Autohjælp, og på den måde styrker SOS sin position som én af Nordens største assistance-organisationer.

- Vi er meget glade for opkøbet. De to selskaber har en fælles forståelse af markedet og konkurrencesituationen, og virksomhedskulturerne ligger tæt op ad hinanden, siger adm. direktør i SOS International, Bo Uggerhøj i en kommentar til opkøbet.

Det er aktionærerne i Dansk Autohjælp Holding, der har besluttet at sælge deres aktier i Dansk Autohjælp. Direktør i Dansk Autohjælp, Niels Krag Printz, ser mange gevinster ved sammenlægningen:

- Danske bilister vil fortsat kunne forvente tryghed på vejen, og vi vil også fremadrettet kunne levere vores kunder et tidssvarende kvalitetsprodukt til en konkurrencedygtig pris, påpeger Niels Krag Printz.

Bo Uggerhøj understreger også, at ændringen ikke vil kunne mærkes umiddelbart af kunderne.

- Vores ambition er at gøre servicen endnu bedre og tilbyde en bredere produktpalette over tid helt i tråd med det, markedet efterspørger, uddyber Bo Uggerhøj.

SOS International har i dag en meget stærk position på det svenske og det finske marked inden for vejhjælp, og virksomheden er godt inde på det norske marked.

- Med denne sammenlægning bliver vi med ét slag store i Danmark, og det vil også styrke vores position og forretning i resten af Norden, siger Bo Uggerhøj.

/ritzau/
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141