23948sdkhjf

Direktørskifte i Krone Kapital

Direktøren for Krone Kapital, Finn S. Jakobsen, har valgt, at tiden er inde til nye udfordringer og har derfor opsagt sin stilling.
Efter 11 år på posten som adm. direktør for Krone Kapital A/S har Finn S. Jakobsen besluttet, at tiden er inde til at prøve noget nyt. Finn S. Jakobsen blev i 2001 ansat til at etablere en helt ny finansieringsaktivitet og var dengang selskabets eneste medarbejder. I løbet af få måneder havde han og bestyrelsen i fællesskab udarbejdet en analyse, der viste, at leasingmarkedet så ud til at være i vækst og med gode forretningsmuligheder. Det blev starten på Krone Kapital A/S, og de første medarbejdere blev ansat i starten af 2002. Siden er der kommet en del flere til, og selskabet beskæftiger i dag 31 medarbejdere. Blandt medarbejderne har en god håndfuld været med gennem de fleste af årene.

Krone Kapital A/S, der primært beskæftiger sig med leasing af person- og varebiler samt transportmateriel, har haft en god udvikling gennem årene, og leasingudlånet udgør i dag mere end én milliard kroner. Selskabet med hovedkontor i Nykøbing Mors er kommet godt igennem finanskrisen, og det er bemærkelsesværdigt at notere, at selskabet gennem de 11 leveår kun har haft et enkelt år med et mindre underskud. I de vanskelige år 2009, 2010 og 2011 har selskabet præsteret en tilfredsstillende indtjening, oplyser en pressemeddelelse.

Finn S. Jakobsen har som selskabets første og hidtil eneste direktør sat et stort aftryk på udviklingen.

Bestyrelsesformand Jens Ove Nielsen understreger, at det er et selskab i god form, som nu skal have en ny direktør, og fortæller, at processen med at finde en ny direktør er sat i gang. Bestyrelsen håber i løbet af sommerperioden at have fundet Finn S. Jakobsens afløser.

Finn S. Jakobsen fortsætter ledelsen af selskabet, indtil en ny direktør er fundet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078