23948sdkhjf

Vraget speedwaykører: Føler mig snydt

Leon Madsen er stærkt utilfreds med, at han ikke kommer til at køre i lørdagens speedwayfinale ved hold-VM.
Lørdag kører det danske speedwaylandshold finale ved hold-VM, men det er ikke uden ballade i den danske lejr.

Leon Madsen, der var med til at køre holdet videre til finalen, er blevet vraget til fordel for den kun 17-årige Mikkel B. Jensen, og førstnævnte er mildest talt utilfreds.

- Jeg er så skuffet, og jeg føler mig snydt. Jeg fik det kastet i hovedet lige efter løbet, da han (landstræner Anders Secher, red.) sagde, "du skal selvfølgelig ikke køre på lørdag".

- Først troede jeg, at det var en joke, men det var det ikke, siger Leon Madsen til Ekstra Bladet.

Han var skidt kørende, da Danmark torsdag kvalificerede sig til finalen i den svenske by Målilla. Her fik Leon Madsen kun skrabet fire point sammen.

Alligevel har han meget svært ved at forstå landstrænerens beslutning om at vælge Mikkel B. Jensen på bekostning af ham selv.

- Jeg kunne bedre forstå det, hvis det eksempelvis var en Kenneth Bjerre, som stod på spring, og ikke Mikkel B. Jensen, der kun er 17 år og næsten ikke har nogen international erfaring, siger Leon Madsen, der har forladt landsholdslejren.

Men landstræneren forklarer, at Leon Madsens svage præstation koster.

- Jeg sagde til Leon i aftes, at det lå i kortene, at jeg ville tage Mikkel med til finalen. Leon har fire heat, hvor det slet ikke er godt nok, så jeg tør ikke spille på Leon i finalen, fortæller Anders Secher.

Danmark møder Australien, Sverige og Rusland i finalen.

/ritzau/
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078