23948sdkhjf

Lakereri med antirust

Man kan blive kold mange steder. Hos Djurs Antirust & Servicecenter er man blevet varm på et tøris-blæsningsanlæg.
Djurs Auto- & Industrilakering i Tirstrup har udvidet med endnu en afdeling, nemlig Djurs Antirust & Servicecenter, der har til huse under samme tag i Tirstrup som de øvrige aktiviteter under ejer Klaus Jensen.

Til centret har man investeret i et stort tøris-blæsningsanlæg og dertil nyindrettede produktionsfaciliteter, hvor bilerne blæses rene for rust med tøris tilsat en anelse korund. Tøris er et fantastisk produkt, som efterlader de rensede områder fuldstændigt fri for rust, det der i fagsprog svarer til en renhedsgrad på SA 2,5. Herefter gives den rene bund en kraftig epoxybehandling, der gør bunden så god som ny.

Selvom det er et nyt tiltag, har Djurs Antirust & Servicecenter været i gang med tørisblæsningen i nogen tid allerede.

- Men vi har haft så travlt med indkøringsfasen med kunder fra Horsens til Århus og Grenaa, fra Randers til Hobro, og forespørgslen har været så høj fra dag ét, at vi først nu er klar til at gå ud og fortælle mere bredt om det og har fået vores brochurer m.v. klar. Og vi indgår løbende aftaler med nye kunder i takt med, at rygtet om vores nye tiltag spredes, fortæller Klaus Jensen.

- Min fornemmelse er, at vi vil se rigtig mange nye kunder, fordi vi her kan tilbyde en ydelse, som ikke tidligere har været en mulighed - hverken for den professionelle eller for den private bilejer.

Rent faktisk forventer man så stor succes med de mange nye tiltag, at den oprindelige udvidelse allerede er øget, for at sikre at have kapacitet nok.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095