23948sdkhjf

Jason Watt skal hjælpe Dennis Lind

17-årige Dennis Lind fra Roskilde, der vandt det uofficielle verdensmestermesterskab Formel Ford Festival sidste efterår på Brands Hatch, med kørere fra en stor del af kloden, får i år hjælp af Jason Watt, der er hans manager og rådgiver.

Dennis Lind har fået kontrakt med den tyske Formula Masters serie i det tyske team ma-con motorsport, der vandt mesterskabet sidste år for både kører og teamet. Han skal køre hele serien.

Serien har været rugeklasse for navne som Nico Rosberg, Adrian Sutil, Timo Glock, Nico Hülkenberg, Sebastian Buemi og Christian Klien på deres vej mod Formel 1.

Sejren på Brand Hatch kom på det helt rigtige tidspunkt for den unge Roskilde-kører. Han havde ikke penge til en hel sæson, og de sidste blev brugt til løbet i England, som åbnede nogle døre. Han udtaler, at Jason Watt har været en utrolig stor hjælp og støtte.

- Uden ham kunne det ikke lade sig gøre. Jeg er vildt lykkelig og meget taknemmelig, siger Dennis Lind. Jason Watt tilføjer, at hvis man ser på, hvor lidt Dennis kørte i 2010, og de store resultater han har opnået, blandt andet på Brands Hatch, kan man ikke andet end være imponeret. Og upåagtet at han ikke før havde kørt en Formula Masters før, så gav han de etablerede kørere baghjul ved de to test, han gennemførte sidste efterår.

- Jeg tør godt udråbe ham til en af favoritterne til titlen 2011, konkluderer Jason Watt.

Bilerne i ADAC Formula Masters minder om Formel 3 biler med både front og bagvinger, der stiller krav til kørernes formåen. Motoren er en VW på 1,6 liter, der yder 145 hk. Serien starter den 22.-25. april på Oschersleben med tre løb. Derefter syv løb, blandt andet i Belgien, Østrig og Holland med hovedvægten på fem løb i Tyskland. Ved hver enkelt afdeling tre løb. I alt 24 løb.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078